Ruim 10 vrijwilligers in de regen.

De rubbermatten liggen weer klaar voor het schaatsseizoenOndanks dat het vanochtend flink door regende kwamen er toch nog zo’n 10 vrijwilligers helpen bij de grote schoonmaak. Dat was ook wel nodig want het onkruid groeide weelderig rond de ijsbaan. Vooral tussen de bankjes en in de goten om de baan stond het onkruid inmiddels soms wel meer dan 10 cm hoog! Maar met vereende krachten hebben we alle onkruid kunnen verwijderen en is met de borstelmachine al het zand rond de baan opgeruimd!
Op onderstaande foto’s kun je mooi het resultaat zien van alle inspanningen van vanochtend. Waarschijnlijk gaan we van de week nog één keer ’s avonds aan de slag om het laatste blad op te ruimen en het laatste zand van de baan te verwijderen voordat op 9 december wordt begonnen met het maken van het ijs.
Hou de website in de gaten en kom helpen van de week voor de laatste voorbereidingen op het komende winterijs seizoen in Apeldoorn!
Het bankje gisterenHet bankje vandaag!

1 Comment

  1. Jan Tanis | |

    Super actie! Wanneer gaan jullie deze week klussen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *