Bericht van Ida Wijsman

Begin dit seizoen heb ik aan het bestuur en collega trainers bekend gemaakt dat dit mijn laatste seizoen als trainer van DNIJ zal zijn. Voor sommigen is dat inmiddels al bekend maar bij anderen niet.
Daarom dit bericht. Vanaf september a.s. start ik met een 2 jarige opleiding in Nijmegen. Ik heb voor die opleiding gekozen en wist dat ik dat niet zou kunnen combineren met de rol van trainer/coach. Dan is het tijd om te stoppen. Ik heb nog geen idee hoe dat voelt en hoe een winter zal zijn zonder dat ik actief bij het schaatsen betrokken ben. Het zal beslist wennen zijn en waarschijnlijk zelfs helemaal niet leuk! Natuurlijk blijf ik de club een warm hart toedragen en zal ook mede door Frank, Arvin en Sabien nauw betrokken blijven bij het schaatsen en DNIJ in het bijzonder. Wij gaan elkaar ook na deze winter zeker nog zien.

Ik wens alle schaatsers een heel goed 2e deel van dit seizoen. We gaan er nog iets goeds van maken.

Hartelijke groet, Ida

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *