Lisa van Eek met 2 mooie PR’s in Thialf het jaar uit!

Lisa van Eek met Sven Kramer op de foto in InzellOp Oudjaarsdag wordt in Heerenveen traditioneel gestreden om de Thialf Jeugdbokaal door de 40 beste C en B junioren in Nederland. Voor DNIJ waren er drie uitgenodigd: Sabien Wijsman, Iris Willemsen en Lisa van Eek. Sabien kwam met een blessure terug van het trainingskamp met de selectie in Erfurt en Iris Willemsen was nog niet voldoende op krachten na een virusinfectie en beiden moesten deze topwedstrijd afzeggen. Lisa van Eek hield de DNIJ eer hoog. En hoe.
Op de 500 meter schaatste ze voor het eerst onder de 44 seconden: 43.97. En ze schaatste 2011 helemaal blij uit toen ze ook haar toptijd op de 1000 meter met bijna een volle seconde verbeterde: 1.28.50
Goed uiteinde, en een heel gezond en gelukkig en sportief 2012!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *