IJsmachines blijven voorlopig aan

Vandaag is besloten dat de koelinstallatie voorlopig nog aan blijft staan! Dit is goed nieuws voor alle DNIJ-ers. Zeker ook met de lange termijn weersverwachtingen van vanochtend die aangeven dat in de loop van volgende week de wind naar het oosten gaat draaien en het volgend weekend wel weer eens kan gaan vriezen!
Inmiddels hebben we een ijslaag van bijna 3 cm en is de ijskwaliteit erg goed te noemen. Gisteren stonden er ruim 30 DNIJ-leden op de ijsbaan die allemaal met een grote lach van het ijs stapten. Heerlijk… weer schaatsen in de “achtertuin”
Vanavond kan er dus weer geschaatst worden en dit weekend ook! De geplande tijden zijn:
Zondag 12.00 – 15.00 uur.

Zondag willen we ook kijken of we om 13.00 uur ook de Clubkampioenschappen Marahon kunnen verrijden. Hou hiervoor de website in de gaten!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *