Meld je nu aan voor de clubkampioenschappen Marathon

De 3 winnaars tijdens de openingsmarathon vorig jaarZondag 22 januari 2012 om 13.00 uur gaat het dan echt gebeuren nu. De eerste clubkampioenschappen marathonschaatsen op onze eigen ijsbaan in Apeldoorn. In tegenstelling tot de plannen van 2 januari die in het water vielen zal het deze keer geen open wedstrijd zijn. Deelname is dus alleen voor DNIJ-leden Je kunt natuurlijk nog wel snel lid worden :-).
De wedstrijd gaat door indien er minimaal 15 deelnemers zijn. Indien er veel meer deelnemers zijn is er ook de mogelijkheid om een groep met recreatieve rijders te laten starten. Er moeten dan wel voor beide categorie├źn minimaal 15 rijders zijn. Als er gestart wordt met een recreatieve groep dan is het ook mogelijk voor de jeugdleden die jonger zijn dan 15 jaar om mee te doen.

Ook kunnen we nog vele handjes hulp gebruiken zondag. Wil je je handjes laten wapperen en helpen bij , koek en zopie, jury, fotografie, etc… geef je dan ook op als vrijwilliger.

2 Comments

  1. Jan Tanis | |

    Gaat het nog door?

  2. holger | |

    Ja hoor… en gefeliciteerd met je vierde plek!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *