Einde schaatsseizoen en laatste trainingen komen er aan

Nieuwe Scheg tijdens openingsmarathon op 8 oktober 2011 Panorama 02Zoals elke keer komt er weer een einde aan het schaatsseizoen. Ook voor de trainingen in Deventer is dit zo. De ijsbaan in Deventer is nog 3 weken open en er kan nog maar 2 weken worden getraind. Op vrijdag 9 maart is de laatste training in Deventer. Voor iedereen die een baankaart op vrijdag heeft is er volgende week op vrijdag 2 maart ook geen training in verband met de Holland Cup die in dat weekend wordt verreden.
De laatste week staat, zoals elk jaar, in het teken van de recordwedstrijden! Alle schaatsers met een baankaart Deventer kunnen zich in de week van maandag 12 t/m vrijdag 16 maart inschrijven voor 1 wedstrijd. De DNIJ jeugdleden die zondag 4 maart als vrijwilliger helpen met blokjes leggen bij de Holland Cup mogen zelf voor 2 wedstrijden inschrijven.
Verder sluiten we uiteraard ook dit jaar weer af met het stedentoernooi op zaterdag 17 maart. Hierin strijden de schaatsverenigingen uit de wijde omgeving om de begeerde trofee van deze altijd spectaculaire meerkamp. De estafette, koppelkoers en ploegenachtervolging zijn altijd erg leuk om als toeschouwer bij te wonen. Met veel publiek en aanmoedigingen voor je eigen club is dit altijd weer een erg leuke afsluiting van het schaatsseizoen.
Op zondag 18 maart sluiten we het schaatsseizoen dan echt af met de ALV en een buffet en maken we de aftrap voor het komende zomerseizoen! Hou hiervoor de website en je mail in de gaten om je hiervoor aan te melden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *