wedstrijdskeeleren bij DNIJ

Het komende skeelerseizoen biedt DNIJ skeelertrainingen die gericht zijn op het rijden van skeelerwedstrijden. Hoewel er veel overeenkomsten zijn met schaatswedstrijden, zijn er ook speciefieke verschillen. Zo is het beentempo hoger,  zijn er steeds weer andere andere parcoursen en worden veel afstanden in groepsverband gereden. Om goed voorbereid aan de start te verschijnen is het belangrijk dat daar op getraind wordt.

Jannita van den Brink en Jaap van Benthem starten vanaf woensdag 4 april, 19.00 uur de  trainingen. De trainingen zijn bestemd voor kinderen vanaf 8 jaar. Voorwaarde is dat je van plan bent om deel te nemen aan wedstrijden en over voldoende basisvaardigheden en snelheid beschikt. Het is dus niet noodzakelijk dat je al wedstrijden hebt gereden.

In het voorjaar en de zomer staan er in de regio Apeldoorn veel wedstrijden op het programma. De wedstrijdgroep doet in ieder geval mee met de Stouwdam  en de van Benthem competitie.

Dirk van Zoest verzorgt net als voorgaande jaren marathontrainingen voor senioren op maandagavond. De eerste training is op maandag 2 april 19.00 uur.

kijk op de pagina wedstrijdskeeleren voor meer info.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *