IJsbaan vanavond donderdag 9 februari gesloten!

9 februari 2012 schade aan het ijsUPDATE: Het ijs is gisteravond door een ploeg van 7 vrijwilligers hersteld. Nu even resultaat afwachten maar de verwachting is dat er vanavond weer geschaatst kan worden!

Afgelopen woensdag hebben we met de zon op de baan veel natuurijs verloren. Langs de randen was op enkele plaatsen helemaal geen ijs meer en kwam de beton er doorheen.
Door de ijsploeg van gisteravond is er dus extra water opgebracht. Echter is een deel van het water onder een eerste ijslaagje weggelopen de goot in en zijn er vannacht luchtbellen onder het ijs ontstaan.
Door het oneffen oppervlakte wat hierdoor is ontstaan is het nu te gevaarlijk op te schaatsen. Vanavond gaat een ijsploeg kijken of de schade aan het ijs vanavond hersteld kan worden zodat er morgenavond en het weekend weer geschaatst kan worden op het natuurijs op de ijsbaan in Apeldoorn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *