Klussende vrijwilligers

Gert en Jan aan het klussenJa ja… naast al die sportactiviteiten zijn de vrijwilligers van DNIJ ook nog druk bezig met de accommodatie! Het wordt steeds mooier dankzij deze vele vrijwilligers die zich steeds maar weer inzetten voor DNIJ. Zo hebben Jan en Gert afgelopen week weer hard gewerkt aan de bestrating achter het clubhuis en rondom de vorig jaar nieuwe aangelegde vulplaats voor de zamboni. Dit scheelt zo meteen weer veel werk met onkruid ruimen tijdens de opruimdagen op de baan. Vindt je het ook leuk om mee te helpen als vrijwilliger bij de werkzaamheden op de baan of tijdens evenementen dan kun je je aanmelden voor de “helpende handen lijst” van DNIJ. Ook als je geen lid bent van DNIJ maar het toch leuk vindt om gezellig als vrijwilliger aan de slag te gaan dan kun je je hiervoor aanmelden! Neem hiervoor even contact op met Linda Beets. Het e-mailadres van Linda is: lindabeets1@upcmail.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *