Skeelertrainingen weer volop aan de gang

Zowel op maandagavond en woensdagavond wordt er al weer volop getraind en skeelerlessen gegeven. Ondanks dat het weer nog niet echt fantastisch is worden de trainingen en lessen erg goed bezocht. We zien nu ook echt de effecten van onze eigen baan in Apeldoorn. Er komen namelijk steeds meer gevorderde skeeleraars die zich op de maandagavond aansluiten bij de meer wedstrijdgerichte trainingen. Zowel bij de jeugd als bij de senioren en masters. Waren het er vorig jaar nog maar een stuk of 10 bij deze groep, zo zijn er nu elke avond al z’on 20 senioren en masters die onder leiding van Dirk de training volgen.
Maar ook de woensdagen worden erg goed bezocht. Of het nu regent of niet! Elke woensdag is het weer leuk om te zien hoeveel leden de gezelligheid opzoeken en zelfs met het nog veel te koude voorjaar lekker met elkaar gaan sporten. Ook de nieuwe wedstrijd jeugdgroepen onder leiding van Jaap en Jannitta doen het erg goed en werken hard aan de verbetering van hun techniek en de opbouw van hun conditie, kracht en vaardigheden.
Op de fotostream van DNIJ staan enkele foto’s van de trainingen van afgelopen week.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *