Freewheel cup wedstrijd woensdagavond 16 mei in Apeldoorn

Freewheelcup Apeldoorn 2011Aanstaande woensdag 16 mei is het weer zover. De Freewheel inline cup oost Nederland komt naar Apeldoorn. Inmiddels zijn er al 30 inschrijvingen voor deze officiĆ«le KNSB inline skate wedstrijd op onze eigen baan in Apeldoorn. Rijders met een licentie kunnen zich nog tot 14 mei online inschrijven via schaatsen.nl. Als je nog geen licentie hebt kun je uiteraard ook meedoen met een daglicentie! Kom dan 16 mei gewoon naar de skeelerbaan bij het Omnisportcentrum en schrijf je voor 19.30 uur in bij de inschrijftafel op de baan. De ervaring leert dat er nog veel rijders zich aanmelden met een daglicentie en we verwachten dus ook een mooi deelnemersveld bij deze wedstrijd in Apeldoorn voor de C-rijders, Dames en Masters. Iedereen van 16 jaar en ouder (geboren in 1996 en eerder) kan mee doen aan de “Free-wheel Inline Cup Oost” wedstrijden. In deze competitie zullen Junioren-meisjes worden ingedeeld in de categorie D(ames) en de Junioren-jongens zullen worden ingedeeld in de categorie C.

Uiteraard hopen we op droog weer en dat we de wedstrijd op de baan kunnen verrijden. Vorig jaar is dat helaas niet gelukt en moesten we uitwijken naar het parkeerterrein van het Omnisportcentrum waar de wedstrijd op het asfalt werd verreden. Zou het dit jaar gaan lukken om onze eerste officiele KNSB skeelerwedstrijd op de baan te verrijden? Als je zelf niet mee doet kom dan in ieder geval kijken naar deze mooie wedstrijd uit de Freewheelcup Oost Nederland en moedig onze locale helden aan!
Op de foto Holger Peters, de winnaar van de 2011 editie in Apeldoorn bij de Masters. Wie volgt hem dit jaar op?

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *