Freewheelcup Apeldoorn: groot succes


Woensdagavond 16 mei werd op de skeelerbaan in Apeldoorn een skeelermarathon verreden. De wedstrijd maakt deel uit van de Freewheel Inlinecup, een reeks van 7 skeelerwedstrijden in Oost-Nederland. De ruim vijftig deelnemers reden hun wedstrijd in het zicht van een prachtig avondzonnetje. De wedstrijd kenmerkte zich door veel aanvalspogingen. Jannita Spigt zorgde voor een podiumsucces met een tweede plaats, een zeer knappe prestatie aangezien dit haar eerste wedstrijd was na bijna twee jaar. Naast Spigt zorgde ook Ivo Diks voor een opmerkelijke prestatie. Hij maakte in deze wedstrijd zijn debuut, maar kwam zeker niet over als een beginner. De hele wedstrijd liet hij zich van voren zien en pareerde hij voortdurend uitlooppogingen. De marathon werd gewonnen door Andre Klompmaker uit Oosterwolde. Jannita Crediet was de snelste dame.
uitslag volgt.
foto’s van Marc den Besten
foto’s Free-Wheel Inline Cup Oost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *