Trainingskamp in Noordwijk geslaagd!

Nu alle foto’s van het trainingskamp via deze link op de site.
120505 trainingskamp noordwijk 002Het trainingskamp van DSO Epe op 4,5 en 6 mei stond i.v.m. de samenwerking van de schaatstrainingsgroepen ook open voor STG Lochem en DNIJ. Van DNIJ namen Sharon Snijder, Arno Tellegen en Thomas Hoogers deel. Ook trainer Henk Veneman ging mee.
Het werd een geslaagd trainingskamp op een hele mooie120505 trainingskamp noordwijk 032 lokatie (vakantievilla De Schulp) aan de boulevard in Noordwijk ( zie foto1).

Na de aankomst vrijdagavond werd het poolbiljart meteen bezet door Arno en Thomas. (zie foto2). Zaterdagsmorgens werd een loop- en schaatsoefeningtraining afgewerkt op het strand (foto 3 en 4). ’s Middags werd in twee groepen getraind. De fietsgroep120505 trainingskamp noordwijk 016 trainde het rondje Zandvoort van zo’n 50 km. De loopgroep ging opnieuw het strand op. Na een heerlijke Chinese maaltijd ’s avonds voor de gezelligheid met z’n allen naar de kermis in Noordwijk. Zondagochtend opnieuw gesplitst in een fietstraining (rondje Katwijk/Scheveningen door de duinen) en een looptraining op het strand. En daarna soep met broodjes,120505 trainingskamp noordwijk 008 restjes nasi bami enz, opruimen en voldaan huiswaarts na een geslaagd trainingskamp. Met hopelijk volgend jaar nog meer DNIJ-ers.

meer foto via deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *