Kom kijken naar de wereldtop skeeleren in Heerde op 5 en 6 mei

Univé skate off 2012 HeerdeKomend weekend zaterdag 5 en zondag 6 mei is er weer de mogelijkheid om de wereldtop skeeleren te komen bekijken in Heerde! De Univé Skate Off zal net als vorig jaar jaar meetellen voor de Europa Cup Skeeleren. Wil je dus een top skeelerwedstrijd bijwonen kom dan naar Heerde komend weekend. Er komen deelnemers uit 15 landen en uit Nederland doen onder andere de favorieten Michel Mulder, Crispijn Ariëns, Sjoerd Huisman, Mark Horsten, Mariska Huisman, Manon Kamminga, Elma de Vries en Bianca Roosenboom mee. Er word dit weekend gestreden om de sprintafstanden 300 en 500 meter en de lange afstanden als de punten- en afvalkoers.

De wedstrijden beginnen om ongeveer 9.30 uur en de toegang is gratis.
Naast de wereldtop doet ook de DNIJ-jeugdleden Talita van Hartskamp en Sven Tellegen mee bij de jeugd! Kom je niet voor de wereld top kom dan onze eigen DNIJ-leden aanmoedigen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *