Goede DNIJ resultaten Bruggemancup Heerde

Ard Jan Grootenhuis - Bruggeman Afgelopen vrijdag waren er voor de jeugd weer wedstrijden voor de Bruggemancup in Heerde. Ook nu was de DNIJ jeugd weer van de partij met hele mooie resultaten. Talita van Hartskamp en Iris van Beek wisten in hun klasse de dagoverwinning naar huis te halen. Talita Hartskamp was oppermachtig in haar klasse (kadetten meisjes). Alle drie de wedstrijden wist ze winnend af te sluiten. Iris van Beek en Zoë Tiemens maakten het in de pupillen meisjes 2 klasse lang spannend. Omdat Iris in de laatste wedstrijd als eerste over de meet kwam, zorgde ze in haar categorie wederom voor DNIJ-succes. Zoë wist beslag te leggen op een mooie derde plek.

Opvallende prestatie leverde Ard-Jan Grootenhuis (foto). Hij werd tweede in de klasse kadetten jongens. Hij wist heel lang te strijden om de eerste plek maar moest net toegeven aan Tiemen van der Kolk.
Tiemen is afgelopen weekend derde geworden bij de NK marathon en werd vorig weekend tweede bij de NK afvalkoers op de weg. Dit maakt de prestatie van Ard-Jan nog opmerkelijker. Ook Michiel Beekman blijft positief presteren bij de pupillen jongens 3. Ook in deze wedstrijd wist hij het podium te bereiken met een hele mooi derde plek. Andere resultaten: Birte Tellegen 11e, Wichert Gobas 7e, Joost Beekman 11e, Kim Vriezekolk 4e, Daphne van der Kraats 5e, Stefan Pouw 5e.

meer foto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *