Eerste DNIJ/Accress elfsteden- en toertocht droog verlopen

DNIJ Accress KNSB toertochtBij aankomst op de baan op zaterdag 16 juni moest er nog behoorlijk gedweild worden maar om 10.00 uur was de baan mooi droog. De jeugd kon dus op tijd starten met hun elfstedentocht. Er was een parcours uitgezet rond het Omnisportcentrum met start en finish op de skeelerbaan! Met veel enthousisme haalde alle deelnemers de streep en kreeg iedereen een mooie medaille mee naar huis.
Na de jeugd was het de beurt aan de ouderen. Om 13.00 uur gingen bijna 40 toerrijders van start. Iedereen was erg tevreden met het uitgezette parcours en enkele van de toerrijders reden de maximale 80 km. Om 18.00 uur kwam de laatste deelnemer over de streep om zijn kilometerboekje van de KNSB te laten afstempelen!
Moe en voldaan werd deze mooie dag afgesloten en zal volgend jaar weer op de kalender gaan verschijnen!
Bekijk hier de foto’s en een filmpje van de toertocht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *