Steun Alpe d’HuZes

AlpedHuZes logoWoensdag 6 juni en donderdag 7 juni proberen in totaal 8000 fietsers de Alpe d’Huez te bedwingen. Met als doel zoveel mogelijk sponsorgeld ophalen voor de overwinning op kanker en het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen die aan die ziekte lijden.
Vanuit DNIJ doet Jan Tanis mee en ook Jasper Peterzon, de zoon van de helaas veel te vroeg aan de ziekte kanker overleden oud-hoofdtrainer van DNIJ. Als DNIJ-lid kun je ook een steentje bijdragen aan deze strijd tegen kanker en kun je Jan en Jasper steunen!
Ga hiervoor naar de deelnemerssite van Alpe d’Huez van Jan Tanis of van Jasper Peterzon

Uiteraard wensen wij Jan en Jasper heel veel succes met de beklimmingen van de Alpe d’Huez

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *