Zon en regen tijden van Benthemcup op vrijdag

Van Benthem jeugdcompetitie Apeldoorn

Het leek wel op een polo-wedstrijd afgelopen vrijdagavond. Het toegestroomde publiek moet net als bij de polowedstrijden in de pauze massaal de baan op. Waar het bij de polowedstrijden gaat om de graspollen weer terug op de plek te leggen en aan de stampen moest het publiek vrijdag tijdens de van Benthemsport jeugdcompetitie met de wisser de baan op om tijdens de pauze het water van de baan te halen.
De vrijwilligers hadden de baan namelijk mooi droog om 19.30 uur waarna de 100 meters 2 x konden worden verreden. Daarna ging er een kleine bui over de baan en konden de toeschouwers aan de bak om de baan weer droog te trekken. Na een half uurtje noeste arbeid was de baan weer droog en kon het vervolg van de wedstrijd worden verreden.
Al met al een leuke en sportieve wedstrijd met veel inzet van iedereen afgelopen vrijdag.
Hier de uitslag. en alle foto’s van afgelopen vrijdag

1 Comment

  1. Henk Veneman | |

    Alsof de baan overkapt is… zo mooi…haast futuristisch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *