DNIJ archief

De vakanties komen er aan.. het wordt weer komkommertijd. Een mooi moment om eens de noeste arbeid van Ivo Diks een mooie plek op de website te geven. Ivo heeft als vrijwilliger het afgelopen jaar namelijk hard gewerkt aan het digitaliseren van het DNIJ Archief en hier zijn we heel blij mee. Inmiddels heeft Ivo ook een pagina gemaakt voor op onze website. Deze hebben we nu dus ook snel toegevoegd zodat iedereen wat te lezen heeft deze zomervakantie als er eens geen nieuws is 🙂
Als bestuur willen we Ivo heel erg bedanken voor al het werk dat hij hiervoor heeft verzet.

Uiteraard hopen we dat we de komende jaren het digitale archief verder kunnen gaan uitbreiden! Mocht je dus nog oude krantenknipsels, clubbladen, foto’s of filmpjes hebben dan willen we die graag ontvangen.
Je kunt deze mailen aan Ivo op dnijarchief@gmail.com. Kan het niet gemaild worden? Geef het dan gewoon een keertje af op de baan bij Ivo of één van de bestuursleden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *