DNIJ jeugd aan de start bij scholieren teamsprint Stouwdamcompetitie

Scholieren teamsprint teamsIn de regionale skeelercompetitie wordt positief gekeken en gesproken over de ontwikkeling van onze jeugdafdeling. Steeds vaker zie je de DNIJ jeugd aan de start bij de regionale competities zoals de Stouwdamcompetitie.

Ook afgelopen zaterdag was DNIJ weer goed van de partij. Dit keer werd uit vanuit de KNSB een nieuw element toegevoegd.

Per categorie werd er een scholieren teamsprint gehouden. Hierbij moesten 3 jeugdleden in groep aan de start voor drie ronden. Per ronde moet de eerste afvallen totdat de laatste rijd(st)er de eindsprint moet afleggen. Mooi nieuw element in deze competitie met spectaculaire races.

De DNIJ jeugd stond zaterdag met twee teams aan de start. Mayke Keller, Talita Hartskamp en Evert Scholten deden mee bij de kadetten. Goed om te zien dat dit (gemengde) team zich goed konden meten met de tegenstanders. Bij de pupillen 2 hadden Demi Bartelds en Iris van Beek een team gevormd met Alyne Boerman van DSO. Ook bij het skeeleren komt dus een mooie samenwerking tot stand. De dames wisten een mooie derde plek te bemachtigen overall en waren bij de meisjes zelfs het snelste.
Andere uitslagen van de stouwdamcompetitie en mooie foto’s kunt u vinden op www.skeelerhuus.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *