marathon Nijmegen: prijzen voor Diemo Brandes, Mika van Essen en Iris Jansen.

SAM_1071
In Nijmegen werd de finale verreden van de jeugdschaatsmarathoncompetitie Leisureworld Oost. Van DNIJ kwamen er drie op het podium in de eindklassementen: Diemo Brandes werd tweede bij de jongens C pup; bij de jongens A pupillen werd Mika van Essen derde en |Bij de meisjes C jun haalde Iris Jansen een derde plaats. Daarmee kwamen alle drie deelnemende DNIJ-ers op het podium.
Bart van Hest wint in Nijmegen
Bart van Hest won zaterdagavond in Nijmgen de schaatsmarathon bij de c2 in de Leisureworld competitie. Bart dubbelde het peloton samen met een ander. Bij de dames reed ook Talita van Hartskanp samen met 4 andere dames het peloton op een rondje. Eenmaal weer in het peloton kwam Talita ongelukkig ten val en weg was haar rondje voorsprong. In de pelotonssprint werd ze nog wel 4e en daarmee 8e in de dagklassering. Annemarie Freriks werd 9e.
Mij de masters 2 werd Michel van Essen 9e en Jan Tijmes haalde z´n eerste punten met een 19e plek.Henk Veneman reed niet uit.

Bij de masters 1 roerde Marc den Besten zich goed in de strijd. Hij was betrokken bij een paar ontsnappingspogingen. Die leverden geen resultaat op. In de eindpsrint werd Marc 5e.