Schaatsen op Paleis Het Loo en op het Raadhuisplein

Paleis Het Loo
Zoals jullie mogelijk weten ligt er een ijsbaan bij Paleis Het Loo ter hoogte van de paardestallen. Deze baan ligt er nog tot en met 6 januari. DNIJ helpt daar de ijskwaliteit goed te maken en te houden. In ruil daarvoor hebben we de mogelijkheid om voor maximaal 70 personen een keer gratis te gaan schaatsen.

Degenen die daar in de Kerstvakantie gebruik van willen maken moeten even contact opnemen met Tom Leeneman, zodat je de kaarten bij hem thuis kan ophalen (Chopinlaan 16 Apeldoorn).
De openingstijden van de baan staan op de website van Paleis Het Loo.

Het is op de baan niet toegestaan om op noren te schaatsen. De schaatsen die wel toegestaan zijn, ijshockeyschaatsen en kunstschaatsen, kunnen ter plekke gehuurd worden.

Speciaal voor de pupillen hadden we een trainingsuur op dinsdag 18 december, maar dat is door een misverstand niet doorgegaan. We zijn bezig met de voorbereiding van een nieuwe training. De pupillen ontvangen hiervan bericht.

Raadhuisplein
Verder is het ook mogelijk om tot en met 5 januari te schaatsen op de ijsbaan op het Raadhuisplein in Apeldoorn. Maandag 24 december wordt daar van 10:00 tot 16:00 een schaatsclinic gegeven door Barbara de Loor. Daaraan kun je deelnemen, je moet je alleen even aanmelden via http://www.ijsbaanapeldoorn.nl/

Ook op deze baan is het niet toegestaan om op noren te schaatsen. De schaatsen die wel toegestaan zijn, ijshockeyschaatsen en kunstschaatsen, kunnen ter plekke gehuurd worden.

Clubkampioenschappen
Ten slotte nog even een herinnering aan de clubkampioenschappen van 5 januari. Voor iedereen die zich nog niet opgegeven heeft, graag doen vóór 29-12-2012 (op www.DNIJ.nl) zodat de commissie tijd heeft om de clubkampioenschappen zo goed mogelijk kan voorbereiden.

Met vriendelijke groet,

Max Reimerink
Coördinator Schaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *