3 GEWESTELIJKE MARATHONKAMPIOENEN BIJ DNIJ: FAMKE MINNEE, BABETTE BUITENHUIS en MIKA VAN ESSEN

IMG_7568Zaterdagavond waren de clubkampioenschappen van DNIJ in Deventer tegelijk met de gewestelijke kampioenschappen marathon in Dronten. De pupillen hadden de kans in Dronten te rijden en toch nog op tijd in Deventer te zijn. Dat leverde DNIJ 3 gewestelijke kampioenen op.
Famke Minnee werd Gelders kampioen bij de meisjes pupillen C. Babette Buitenhuis werd Overijssels kampioen bij de pupillen A meisjes en bij de jongens pupillen A verrichtte Mika van Essen datzelfde huzarenstukje.Van deze pupillen geen medaillefoto’s, omdat ze kozen voor een optreden bij de clubkampioenschappen i.p.v. te wachten op de prijsuitreiking.
Bij de dames junioren kozen Iris Jansen,Sharon Snijder en Talita van Hartskamp voor de marathon. En met resultaat. Bij de dames C reed Sharon Snijder – na langdurig blessureleed – voor het eerst weer een wedstrijd en ze kon meteen de bronzen medaille halen: derde Gelderse. Iris Jansen haalde hier de zilveren medaille. En was daarna ook nog op tijd in Deventer voor de clubkampioenschappen. Talita van Hartskamp deed bij de dames junioren B een gooi naar het Gelders kampioenschap. De finishfoto wees aan dat Thirza Gorkink uit Vaassen eerste was en de zilveren medaille dus voor Talita.
Op de foto’s:
. de finishfoto met Talita als tweede
. Sharon Snjavascript:SetCmd(cmdSend);ijder met bronzen medaille. (Iris staat niet op de foto; ze was al onderweg naar Deventer)
. Talita van Hartskamp met zilveren medaille

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *