MARC DEN BESTEN 4e MET RONDE VOORSPRONG

Na de gewestelijke kampioenschappen marathon voor pupillen en junioren werd in Dronten voor de senioren een reguliere wedstrijd in de Leisureworldcompetitie gereden. Weinig deelname van DNIJ ivm de eigen clubkampioenschappen in Deventer. De ware marathonliefhebbers lieten hun hart echter naar Donten gaan. Marc den Besten reed bij de masters 1 een geweldige wedstrijd door met een kopgroep een ronde voorsprong te pakken. In de eindsprint van de kopgroep werd Marc 4e en klom naar de vijfde plek in het tussenklassement.
Bij de dames knoopte Talita van Hartskamp na het B juniorenkampioenschap er nog een marathon aan vast. Nu werd ze mooi zesde bij de grote dames. Annemarie Freriks werd hier 9e.
Bij de masters 2 was alleen deelname van Michel van Essen. Hij reed met een 20e plaats in de punten.