6 DNIJ-ERS NAAR NATIONAAL PUPILLENTOERNOOI

Ieder jaar vindt eind januari in Groningen het Nationaal Pupillentoernooi (NPT) plaats. De beste pupillen uit heel Nederland verschijnen dan aan de start. Het mag officieel geen NK genoemd worden, maar het si wel een schaatstreffen tussen de beste pupillen uit heel Nederland.
Voor deze wedstrijd wordt de baansnelste van iedere kunstijsbaan uitgenodigd plus de beste 10 van de landelijke SARA lijst. 6 DNIJ-ers viel de eer ten deel uitgenodigd te worden voor dit toernooi. Voor DNIJ al weer een beetje groei. Vorig jaar waren het er al 5. Nu dus weer eentje meer. Een mooi resultaat. De volgende DNIJ-ers zullen op 26 januari in Groningen hun beste beentje voor zetten om topprestaties te halen. het gaat om:
Pupillen C meisjes: Famke Minnee, Iris van Beek en Zoe Tiemens
Pupillen B jongens: Arno Tellegen
Pupillen A meisjes: Babette Buitenhuis en Savannah Brandes
De wedstrijdenin groningen beginnen om 14.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *