MEDAILLES VOOR SAVANNAH BRANDES, BABETTE BUITENHUIS EN ARNO TELLEGEN

SAM_1227
Zaterdagavond werd er in Deventer door jeugd van twaalf clubs uit het hele land gestreden om de clubbeker van het jeugdtoernooi van Sportief Oost. Iedere club vaardigde uit de catgeorie pup B, pup A en jun C een dame en heer af.
Voor DNIJ waren Savannah Brandes (2e), Babette Buitenhuis (3e) en Arno Tellegen (3e) medaillewinnaars in het individuele klassement per categorie. Voor Arno extra goed omdat hij in een oudere leeftijdsgroep mee deed.
In de strijd om de bekers voor de beste clubs eindigde DNIJ net buiten het ereschavot op de 4e plaats. Achter STG Hoorn, STG De scheuvelloper en STG Rutten.
alle uitslagen op knsbOost.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *