8e SCHAATSMARATHON REGIO NO IN ENSCHEDE

In Enschede werd zondagavond al weer de 8e wedstrijd verreden in de regio NO marathoncompetitie. De masters 2 beten het spits af. De DNIJ-ers lieten zich goed van voren zien. Holger Peters, Wil Borsboom en Henk Veneman vonden hun namen terug bij de premiesprintuitslagen. Holger werd zelfs tweede in het totale sprintklassement. Een aantal ronden voor het einde wist Henk Veneman zich verzekerd van de leidersprijs. In de eindsprint van het resterende peoloton werden de volgende klasseringen behaald:
14. Henk Veneman
18. Wil Borsboom
32. Feddy de Graaf
45. Holger Peters

Daarna was het de beurt aan de C2 mannen. Hier wist Bart van Hest met 6 anderen een ronde voorsprong te halen. Peter Trip trachtte ook aan het peloton te ontsnappen en bouwde een aantal tientallen meters voorsprong op. Maar met de finale in zicht werd deze DNIJ-er weer bijgehaald door het jagende peloton. Dirk van Zoest en Thijs Kolkman wisten in de eindspurt van het peloton mooi voorin te eindigen.
De uitslagen van de DNIJ-ers
7. Bart van Hest
12. Thijs Kolkman
13. Dirk van Zoest
30. Frank Jan Mennink
33. Rene den Besten
37. Peter Trip

Bij de dames dit maal geen DNIJ deelname.

Bij de masters 1 kwam Marc den Besten in actie. Hij klasseerde zich als 18e in de pelotonssprint. Aangezien er 7 man een ronde voorsprong hadden, leverde dat de 25e plaats op.

Alle uitslagen en tussenklassementen zijn te vinden via de volgende link:
marathonschaatsenregiono.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *