vrijdag 18 januari 13.00 ijsbaan open voor publiek

De vrijwilligers hebben de afgelopen dagen met man en macht gewerkt aan het prepareren van een IJsbaan. De inspanningen hebben een mooie ijsvloer opgeleverd. Donderdagavond van 19.00-21.00 uur is baan geopend voor DNIJ-leden. Vrijdag  13.00 uur is de baan (gratis) toegankelijk voor alle schaatsers.

Als DNIJ-vrijwilligers willen we alle Apeldoorners kunnen laten genieten van het ijs op de Voorwaarts (achter het Omnisportcentrum tussen de Intratuin en WSV) en kan iedereen gratis op de ijsbaan zijn ijzers onder binden. Uiteraard zijn we natuurlijk wel heel erg blij met een vrijwillige bijdrage en hebben de ijsmeesters een grote sponsorbus neergezet waarmee we kunnen sparen voor de komende jaren!
Als DNIJ willen we de exploitatie van de baan op gaan pakken en hoppen we in de komende jaren toch weer voldoende middelen te kunnen krijgen om weer kunstijs te kunnen gaan maken op de ijsbaan in Apeldoorn! Elke donatie, hoe klein dan ook, is van harte welkom! Natuurlijk kun je op de baan ook genieten van een lekkere beker warme chocolademelk of kop snert bij de koek & zopie.
Van Benthemsport zal het komende weekend schaatsen verhuren op de ijsbaan:
– kunstschaatsen 5,-
– hockeyschaatsen 5,-
– noren 5,-
– easy gliders 3-,

VOLG VOOR HET LAATSTE NIEUWS DE BERICHTGEVING HIER OP DE SITE WWW.DNIJ.NL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *