Clubkampioenschappen marathon zondag 20 januari 19.00 uur

De clubkampioenschappen marathon worden zondag 20 januari verreden  op de ijsbaan aan de Voorwaarts. Aanvang 19.00 uur. Deelname voor alle DNIJ-er vanaf junior B. Jongere schaatsers mogen meedoen buiten mededinging.

De wedstrijd gaat door indien er minimaal 15 deelnemers zijn. Indien er veel meer deelnemers zijn is er ook de mogelijkheid om een groep met recreatieve rijders te laten starten. Er moeten dan wel voor beide categorieën minimaal 15 rijders zijn. Als er gestart wordt met een recreatieve groep dan is het ook mogelijk voor de jeugdleden die jonger zijn dan 15 jaar om mee te doen.

Ook kunnen we nog vele handjes hulp gebruiken zondag. Wil je je handjes laten wapperen en helpen bij , koek en zopie, jury, fotografie, etc… geef je dan ook op als vrijwilliger.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *