Meld je nu aan voor clubkampioenschap Marathon!

DNIJ%252022-1-2012%2520--a004
De clubkampioenschappen marathon worden definitief op zondag 20 januari verreden op onze eigen baan in Apeldoorn. De wedstrijd start om 19.00 uur en de inschrijving gebeurt via de webstie (zie onder). De wedstrijd gaat door indien er minimaal 15 deelnemers zijn (verdeeld over dames en heren). Er wordt gestreden om de Goos Peterzon Bokaal.
Indien er veel meer deelnemers zijn is er ook de mogelijkheid om een groep met recreatieve rijders te laten starten. Er moeten dan ook voor deze categorie minimaal 15 rijders zijn. Als er gestart wordt met een recreatieve groep dan is het ook mogelijk voor de jeugdleden die jonger zijn dan 15 jaar om mee te doen.
Ook kunnen we nog vele handjes hulp gebruiken zondag. Wil je je handjes laten wapperen en helpen bij , koek en zopie, jury, fotografie, etc… geef je dan ook op als vrijwilliger.
aanmelden bij Dirk van Zoest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *