DNIJ-vrijwilligers werken aan de ijsvloer in Apeldoorn

Afgelopen weekend is er al veel plezier beleefd op de ijsbaan. Na bijna 1 week dag en vooral ’s avonds en ’s nachts werken aan de ijsvloer is vrijdag is de ijsbaan vanaf 14.00 uur open gegaan voor het Apeldoorns publiek. Helaas moesten we om 16.15 uur weer sluiten omdat de zon op de baan water onder het ijs heeft veroorzaakt. Gelukkig hebben de vrijwilligers dit ‘s nachts in 3 ploegen (19.30, 23.30 en 5.30 uur) kunnen repareren en hebben we zaterdag op het rechte stuk in de schaduwzijde kunnen schaatsen voor de jeugd. Zondagmiddag hebben we de gehele baan weer kunnen openen nadat de vrijwilligers ‘savonds en ‘s nachts weer water hebben opgebracht. Zondag avond heeft DNIJ haar clubkampioenschap Marathon ook nog verreden. Door de sneeuwval is van zondag op maandag geen extra ijs gemaakt maar is de baan wel weer netjes schoon gemaakt. Maandagmiddag zijn er nog wat gaten opgevuld en vanaf maandagavond gaat de baan op de gewone openingstijden weer open.

1 Comment

  1. Larissa | |

    Hallo,
    Allereerst top dat zoveel vrijwilligers zich zo hebben ingezet om deze mooie ijsbaan te krijgen!
    Ik heb nog een vraagje, worden er op elke dag schaatsen verhuurd of was dat alleen afgelopen weekend?

    @ Larissa, Ja hoor tijdens alle openingstijden is er schaatsverhuur op de baan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *