DRIE DNIJ JUNIOREN BIJ DE EERSTE 7 TIJDENS JEUGDWEDSTRIJD IN HEERENVEEN

Op de foto de vier DNIJ-ers uit de gewestelijke selectie Overijssel. Vlnr Elisa Dul, Sanne in 't Hof, Sabien Wijsman en Iris Willemsen.Tijdens de traditionele oudejaarsdag jeugdwedstrijden in Thialf Heerenveen schaatsten Elisa Dul, Sabien Wijsman en Sanne in ’t Hof zich alledrie bij de eerste zeven van de C junioren. Een geweldige prestatie van deze drie DNIJ dames die na een opleiding binnen de club nu uitkomen voor de selectie van het gewest Overijssel onder leiding van Anton Sigger. Naast deze drie prestaties vielen ook de sterke verbeteringen van PRs van Talitha van Hartskamp (5 seconden op de 1000 meter en een 46-er op de 500) op. Ook Iris Willemsen en Jethel Bos doken onder hun oude PR’s, evenals gewest Gelderland rijder Sven Tellegen. Claudia Nieuwenhuis (ziekte) en Evert Scholten stonden helaas niet aan de start. De uitslagen van de overige 10 DNIJ-ers zijn te vinden op de volgende link

Op de foto de vier DNIJ-ers uit de gewestelijke selectie Overijssel. Vlnr Elisa Dul, Sanne in ’t Hof, Sabien Wijsman en Iris Willemsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *