KLAARBEEKBOKAAL: MEDAILLES VOOR JETHEL BOS EN TALITA VAN HARTSKAMP. DNIJ DERDE IN CLUBKLASSEMENT

130103 klaarbeekbokaalDSO Epe organiseerde donderdag 3 januari in Deventer de traditionele interclubwedstrijd om de Klaarbeekbokaal. In de individuele klassementen wisten twee DNIJ ers medailles te scoren. Bij de meisjes jun C haalde Jethel Bos op 500 en 1000 meter beide keren een zilveren medaille. Talita van Hartskamp reed bij de jun B twee keer naar een bronzen medaille. Daarmee legden ze samen met Evert Scholten en Jasper van den Bussche de basis voor de derde plaats in het interclubklassement. DNIJ werd derde achter DIJC (eerste) en STG Rutten (tweede).
DNIJ-ers Max Groen en Iris Jansen kwamen uit voor STG Lochem. Alle uitslagen zijn te vinden op KNSB Oost.
Op de foto het DNIJ team met de beker voor de derde plaats. Vlnr Jethel Bos, Talita van Hartskamp, Evert Scholten en Jasper van den Bussche.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *