13 Comments

 1. mark | |

  stelletje prutsers!

  @mark Beste Mark, ik nodig je uit dinsdagochtend om 6 uur te komen helpen met het opbrengen van ijs. Ook dit is helemaal gratis!
  mvg Holger

 2. Linda | |

  Tjonge wat een geweldige ijsbaan….. 🙁
  De kinderen moeten op vrijdagmiddag naar school tot 15.15 uur. Gaan daarna snel naar huis om de spullen te pakken zodat ze kunnen gaan schaatsen. Komen ze op de ijsbaan om 15.50 uur is de mededeling dat ze om ongeveer 16.00 uur gaan sluiten….maar tot het donker is, is de mededeling van een medewerker, blijven we nog wel open. Nou toch nog maar even genieten dan. Schaatsen aan….staan net op het ijs…en ja hoor krijgen de mededeling we gaan sluiten. Nog niet eens geschaatst!! WAARDELOOS
  Vandaag op zondag weer plannen om lekker te gaan schaatsen. Kijken op de website….en ja hoor…. aangepaste openingstijden van 15.00 – 17.00 uur. Wel 2 hele uurtjes schaatsen…. Het is nog -8 op dit moment! HOE IS HET MOGELIJK!!
  Clubkampioenschap marathon schaatsen kan wel om 19.00 uur ondanks het dunne laagje ijs. Zal wel belangrijker zijn dan het schaatsplezier van de kinderen.

  ECHT EEN AANFLUITING DE IJSBAAN VAN DNIJ APELDOORN.

  @Linda,
  Beste linda, ik nodig je uit dinsdagochtend om 6 uur te komen helpen met het opbrengen van ijs. Ook dit is helemaal gratis! Hopelijk kan alle jeugd woensdagmiddag dan gezellig gratis komen schaatsen!
  mvg Holger

 3. Alexandra | |

  Wat kunnen sommige mensen toch zeiken. Het is notabene gratis. Gaat ze toch lekker zelf midden in de nacht water op de baan spuiten. Ik hoop dat er weer geschaatst kan worden en ik vind het top van alle vrijwillgers dat ze toch maar weer voor elkaar hebben gekregen. GA ZO DOOR. De baan is van DNIJ en daarom moet de marathon gewoon door gaan.

  Groetjes van een moeder van een DNIJ lid

 4. esther | |

  beste allemaal.als libema de boel had aangezet had er langer geschaatst kunnen worden,maar nu staan er steeds vrijwilligers op de ijsbaan om het ijs voor elkaar te krijgen voor iedereen, zelfs in 3 ploegen. en dat de ijsbaan dan vandaag pas om 15 uur opengaat is alleen maar om te zorgen dat er toch geschaatst kan worden en er geen mensen teleurgesteld moeten worden om helemaal NIET te kunnen schaatsen. wees blij dat ze er alles aan doen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. Gert | |

  Helemaal met Holger eens.

  Een echte Apeldoorn situatie !!!!!
  We hebben een NIEUWE ijsbaan ….. maar wat heb je aan een NIEUWE ijbaan als die het niet doet?
  Lijkt op de NS, blaadjes op de baan, beetje teveel wind, niet ingestraald linksdraaiend bubbel water misschien? of bedenk maar een smoes.

  Alles krijgt de schuld behalve diegenen die er verantwoordelijk voor zijn. En in de tussentijd worden de belastingen, de vergunningen etc duurder. Waarom …. om de experts op te leiden voor een cursus bloemschikken???

  Er zijn tegenwoordig mensen die de achertuin opspuiten en 100% plezier kunnen garanderen….onze “ijsmeester” lukt het niet om een vloertje op de NIEUWE ijsbaan te krijgen met al zijn professionele apparatuur. Wat een investering zeg!

  Hou toch op met het verzieken van o.a. het schaatpleizer voor onze kinderen en zorg dat en na zoveel jaar nou eindelijk eens een beetje ijs op dat achteruintje van WSV komt.

  Onze burgermeester wil van Apeldoorn een bruisende stad maken … nou, hij heeft al een ijsbaan met bubbeltjes is dat het begin van wat de burgermeester in gedachte heeft?

 6. sander | |

  willen jullie de baan eerder openen en de rest van tijden mailen

 7. Renske | |

  Ongelooflijk wat kunnen sommige mensen negatief zijn!
  Wees toch eens dankbaar dat dit georganiseerd wordt. Dat er vrijwilligers zijn die het weer waar weten te maken, zodat we toch nog even op het ijs kunnen met de kinderen. Ik vind t geweldig en mijn dank is dan ook zeer groot dat er mensen zijn die s nachts doorgaan om het ondanks de onzekere weersomstandigheden mogelijk maken om Gratis te schaatsen!!!
  En dag er dan door de zon en de enorme hoeveelheid mensen die hier gebruik van maken wakken ontstaan en het ijs onveilig wordt… Tja dat is dan niet anders, maar om deze mensen met zoveel negativiteit te benaderen, dat spreekt van weinig verstand.
  Ik zou zeggen als je het zelf beter kunt laat je toch je achtertuin onder water lopen 😉
  Nogmaals mijn dank is groot en wie het kleine niet eert…..
  Dat is wat ik mijn kinderen ook leer. Met mijn oudste zoon heb ik vrijdag ook slechts 20 minuten op het ijs gestaan. Maar ik zeg: wees dankbaar, die 20 minuten neemt niemand je meer af!!!
  Bedankt mensen!
  Vriendelijke groet en Gods zegen gewenst.
  Renske

 8. Els | |

  Ik vind het heel gaaf dat we gratis gebruik mogen maken van de ijsbaan, terwijl leden er vet contributie voor moeten betalen om te trainen en te skeeleren. Top dat vrijwilligers zo druk bezig zijn om het voor gasten open te stellen! Tuurlijk is het teleurstellend om voor een dicht hek te staan. Jammer, we nemen dat verlies dan maar voor lief. Voor de ijsbaanmensen: een dikke pluim en voor de verwende apeldoorners… …tja.

 9. Maike | |

  Wat ontzettend goed dat de ijsbaan open is! Ik sluit me aan bij Els, een groot compliment voor het harde werken tijdens deze periode. Ik ben benieuwd of we de komende week nog vaker kunnen schaatsen. In ieder geval een top weekend gehad !

 10. Gert-Jan | |

  Vandaag genoten van het ijs met de kinderen. Hartelijk bedankt voor alle inspanning door alle vrijwilligers! Geweldig dat er weer zo’n baan ligt na de ijsconditie van afgelopen vrijdag. Super.

 11. Irma | |

  Kan er een update van de openingstijden van komende week op de website komen?

  @Irma, is nu gedaan 🙂 Nu dus de reguliere openingstijden. Maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 21.00 uur. Woensdag en vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur. Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en zondag van 11.00 tot 17.00 uur

  mvg Holger

 12. René van Vliet | |

  Vanavond voor het eerst in deze winter geschaatst. Met nieuwe klapschaatsen vanmorgen gehaald bij Jaap van Benthem. Ook voor het eerst op de nieuwe baan bij Omnisport. Prachtige ijsvloer, vriendelijke ontvangst. Zodra er een plekje er wat minder goed bijlag werd er meteen een pilonnetje neergezet. Klasse. Dank en lof aan de vrijwilligers van DNIJ !.Kom zeker spoedig terug als het weer nog even blijft meewerken.

 13. Tom Leeneman | |

  Wie is schuldig? Nee, toch niet de vrijwilligers van DNIJ.
  ER IS ER MAAR ÉÉN EN DAT IS DE GEMEENTE. 1,5 MILJOEN EN DAN GEEN IJS.
  JA ZO ZIT HET……..GEMEENTE DOE ER WAT MEE, MAAR DAT HEBBEN WIJ AL JAREN GEROEPEN.
  LATEN WIJ DE GEMEENTE EENS WAKKER SCHUDDEN IN DE MEDIA.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *