DNIJ op de Weissensee

2013 27 januari schaatsen weissensee 731Vorige week zijn Jan Vrieze en Hendrik naar de Weissensee geweest en hebben daar de alternatieve elfstedentocht(en) geschaatst. Met dank aan de goede trainingen van Feddy de Graaf is het Hendrik gelukt tweemaal een tweehonderd kilometer te schaatsen. Jan heeft dinsdag de 200 km geschaatst en vrijdag 100 km (zie Weissensee.nl). Jan Vrieze heeft hele mooie foto’s gemaakt van dit evenement. Door op de foto te klikken, zijn de overige afbeeldingen te zien.

2 Comments

  1. Henk Veneman | |

    Mooie foto’s Jan, wat een mooie omgeving …ik moed toch ook maar eens een keer naar de Weissensee

  2. Wil Borsboom | |

    Eerst nog wat moet verzamelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *