GK PUPILLEN SCHAATSEN LANGEBAAN: 3 x DNIJ op 1!

SAM_1393Bij de gewestelijke kampioenschappen langebaanschaatsen pupillen meisjes op Ijsbaan Twente hebben DNIJ pupillen bijzonder goed gescoord. Maar liefst drie keer mocht een DNIJ-lady zich als gewestelijk kampioene laten kronen. Bij de jongste pupillen F was Birte Tellegen oppermachtig met 2 keer een sterke verbetering van haar PR op de 100 m. Bij de pupillen D was het Quinty Vos die op de laatste afstand de 300 meter zo hard toesloeg dat ze van de derde naar de eerste plaats klom in het klassement. Bij de meisjes C maakte Famke Minnee haar favorietenrol helemaal waar en na twee afstandszeges mocht ook zij de hoogste trede beklimmen. En dat was nog niet alles aan medailles: Ook Babette Buitenhuis mocht naar het ereplatform om zilver op te halen. Na een mooi PR op de 700 m klom ze naar de tweede plaats. En ook voor Savannah Brandes was er zilver bij de meisjes pup B. alle uitslagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *