DNIJ PUPILLEN STERK IN THIALF

SAM_1440
In het ijsstadion Thialf gaven 9 DNIJ pupillen acte depresence bij een interclubwedstrijd. In eerste instantie had alleen DSO Epe een uitnodiging en vulden Babette Buitenhuis, Iris van Beek en Siemen Visser als DNIJ-er het BSO team aan. Toen later ook DNIJ een uitnodiging kreeg konden 6 pupillen in het DNIJ team gaan rijden: Zoe Tiemens en Diemo Brandes bij de pupillen C, bij de B pupillen Savannah Brandes en Arno Tellegen en bij de A pupillen Famke Minnee en Mika van Essen.
En het optreden was niet zonder succes. Er werden heel wat persoonlijke records gereden (Arno Tellegen verbeterde de 500 met 1.5 sec naar 46.3 en ook anderen reden er soms hele happen). En er werden medaillles gescoord: Iris van Beek (pupC), Arno Tellegen (pupB) en Babette Buitenhuis (pupA) haalden in hun categorie een medaille in het individuele klassement.

Alle uitslagen en pr’s zijn te lezen via de volgende link

Op de foto 1440 de medaillewinnaars in het midden met vlnr: Mika van Essen, Arno Tellegen, Babette Buitenhuis, Iris van Beek, Famke Minne en Zoe Tiemens. Diemo Brandes, Savannah Brandes en Siemen Visser ontbreken op de foto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *