Zaterdag 24 augustus Stouwdam Competie op onze baan


Zaterdag 24 augustus, vanaf 9:30 hebben we voor het eerst grote officiële competitiejeugdwedstrijden op onze eigen skeelerbaan. Het is de zeer populaire oostelijke regionale jeugdskeelercompetitie onder de naam Stouwdamcompetitie.
Voor ons als DNIJ is het een grote happening waar we organisatorisch nog niet veel ervaring in hebben, maar dit is een geweldige kans. Voor meer info, lees deze link.

Natuurlijk doen ook veel eigen jeugdleden mee aan deze competitie, en hebt u de kans om ze op de thuisbaan aan te moedigen. De organisatie verwacht wel 100inschrijvingen. Het gaat ook bij regen door. We wijken dan uit naar een parkeerplaats. Op moment van dit schrijven zijn de weersvooruitzichten gunstig, ook voor publiek dus.
oproep
Er moet natuurlijk nog veel gedaan worden. Daarom een oproep voor vrijwilligers: vrijdagavond 23 augustus willen we onze baan netjes maken, start- finishlijnen aanbrengen en partytenten alvast opzetten enzovoort.
Het meeste werk is het verwijderen van onkruid, dat momenteel welig tiert tussen alle tegelnaden. Bertus, Holger, Douwe Jan (zaterdag) en ondergetekende zijn er, wie komt er nog meer. Met 3 – 4 personen gaat het ons niet lukken om de baan helemaal spik en span te krijgen.
Op de zaterdag zelf hebben we vanaf ‘s morgens vroeg tot ongeveer 14:00 uur ook enkele vrijwilligers nodig en natuurlijk heel veel publiek. De toegang is gratis. Ook de koek en zopie zal op volle toeren moeten draaien, voor wie vaker bij de koek en zopie betrokken is, we rekenen op jullie.

Voor vragen gert-dnij@hetnet.nl of 055 3666171.
Help ons mee om een geweldig mooi DNIJ visitekaartje af te geven op 24 augustus.
Nog 1 detail we hebben een rondenbelletje maar we zoeken nog een bel met een sterker geluid, wie heeft een tip of een goede rondenbel te leen. Als u wilt komen helpen doe dan een bericht, weten we waar we aan toe zijn. mag op: gert-dnij@hetnet.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *