Mark Schellinger in het bestuur als schaatscoördinator

Mark SchellingerIn 2008 ben ik mijn schaatscarrière begonnen bij de studenten schaatsvereniging de Skeuvel in Enschede. Voor ik ben begonnen met schaatsen heb ik jarenlang mijn knieën kapot gespeeld op het basketbalveld, maar ik heb in schaatsen een erg leuk alternatief gevonden. Na de bambi-jaren op het ijs bij de Skeuvel, nog op de oude Euregio ijsbaan, ben ik er even tussenuit geweest.

In 2011 ben ik met mijn vrouw, Berthe, in Apeldoorn gaan wonen vlak bij het Omnisport centrum. En als er dan een ijsbaan vlak bij je huis ligt, ga je het toch eens proberen. Na een goed gesprek met wat DNIJ-leden, ben ik eens bij de training gaan kijken en al snel reed ik m’n vrijdagavonden met de mannen mee. Ondertussen rij ik op dinsdag en vrijdag avond met de “marathon” groep en doe ik een verwoede poging om deze kanjers bij te houden. Voor mij geldt dat de sportieve prestatie en plezier hand in hand gaan!

Het verenigingsleven zit in mijn bloed en ik vind het superleuk om betrokken te zijn. Alleen maar lid zijn, zonder iets bij te dragen is niets voor mij, dus ik heb al snel aangegeven dat ik graag wat voor de vereniging wilde doen. In mijn ogen is vrijwilligerswerk voor een vereniging niet alleen maar leuk, maar ook nog eens ontzettend leerzaam. Naast het uitvoeren van leuke activiteiten, krijg ik de kans om in de keuken te kijken van allerlei sport organisaties. Deze ervaring neem ik mee in mijn dagelijkse werk als Business Consultant, waarbij ik allerlei bedrijven help met (verbeter)projecten.

En nu Coördinator Schaatsen bij DNIJ, waarbij ik echt met schaatsers mag werken, bij een hele leuke vereniging. Iedere trainingsavond zie ik leden keihard werken aan verbetering van techniek en rondetijden. Bij het bestuur wil ik positieve energie meenemen en de organisatie zo goed mogelijk laten draaien. Voor de leden van jong tot oud ben ik benaderbaar en wil ik de leden helpen het maximale uit hun schaatscarrière te halen.

1 Comment

  1. Michel van Essen | |

    Goed zo Holger!

    Dit wil het thuisfront gráág zien! Hoe meer foto’s, hoe beter!
    Aan de foto’s te zien zit de sfeer er meer dan goed in. En ik heb zo links en rechts al gehoord dat iedereen, niemand uitgezonderd dus, zijn of haar PR’ aan het verpulveren is.

    Ga zo door en nog heel veel plezier gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *