Trainingskamp Inzell 2013 weer van start

UPDATE: 27 oktober weer nieuwe foto’s geupload en ook filmpjes online op het DNIJ youtube kanaal https://www.youtube.com/user/dnijapeldoorn/videos?sort=dd&view=0&shelf_index=0

Inzell DNIJ STG-Lochem 2013 schaatsen

Gisteren zijn we weer aangekomen met een groep van 27 schaatsers van DNIJ en STG-Lochem in Inzell. Morgen ontmoeten we de schaatsers van DSO die dit jaar op eigen gelegenheid zijn gereden.
We konden dit jaar niet terecht op onze vertrouwde stek bij het sportcomplex dus zitten we dit jaar een paar kilometer verderop in Eisenärts (vlak bij Ruhpolding) op een bungalow park van Roompot vakantieparken. Een prima locatie ondanks dat de bungalows niet echt ruim zijn en een boiler met 40 ltr warm water wel erg weinig is voor 8 sporters als ze terugkomen van de training 🙂
Na een zeer voorspoedige rit zijn we gisteren om 15.45 uur aangekomen bij de ijsbaan in Inzell. Daarna doorgereden naar de huisjes en de spullen uitgeladen. Na een prima maaltijd (Tomatensoep, friet met schnitzels, Apfelstrudel met ijs en slagroom) ’s avond nog even een looptraining gedaan en “op tijd” het bed in voor de ochtendtraining van maandag. Vanochtend inmiddels dus de eerste training gedaan en weer het prachtige ijs hier in Inzell mogen ervaren. Inmiddels maken we ons op voor de avondtraining en kunnen we even rustig het park hier verkennen.
Om alvast een klein beetje mee te genieten staan de eerste foto’s inmiddels in het fotoarchief.
https://www.flickr.com/photos/dnijapeldoorn/sets/72157636791857036/
En even voor het thuisblijvers…. het is in de zon te warm….zelfs met korte broek 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *