DNIJ DERDE OP INTERNATIONAAL PUPILLENTOERNOOI IN DEVENTER

SAM_2686Zaterdagochtend werd op ´de Scheg´ in Deventer het door de Deventer IJsclub DIJC georganiseerde ‘Beter Lopen’ jeugdschaatstoernooi gehouden. Aan dit internationale jeugdtoernooi namen clubs uit Berlijn, Dresden, het Poolse Lubin en Nederland deel.
Door de jeugd werd 300, 500 en 700 meter gereden op tijd en daarna nog voor iedere categorie een marathon.
Van de DNIJ-jeugd haalde Famke Minnee een eerste plaats in het klassement bij de pupillen B zowel op de langebaan als de marathon. Bij de pupillen A haalde Arno Tellegen met een tweede plaats het podium. Op de marathon werd hij derde.
Verder waren er goede klasseringen voor Birte Tellegen die als E Pupil tussen de grote C meisjes toch 16e werd. Bij de jongens pupillen C werd Diemo Brandes zesde en vierde op de marathon. Bij de jongens pupillen B haalde Siemen Visser een 12e plaats. Hij werd mooi zesde op de marathon. Bij de meisjes pupillen A werd Savannah Brandes 7e in het klassement en keurig tweede op de marathon.
In het totaal interclubklassement was de winst voor IJsclub Haarlem. DIJC werd tweede en DNIJ derde. Voor Berlijn en Leiden op de vierde en vijfde plaats.
Alle tijden en uitslagen zijn te vinden op www.knsboost.nl

Op de foto het DNIJ team
voor vlnr: Birte Tellegen, Siemen Visser en Arno Tellegen
achter vlnr: Famke Minnee, Savannah Brandes, Diemo Brandes en coach Henk Veneman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *