DNIJ jeugd 7e bij interclub wedstrijd Sportief Oost

Screenshot 2013-11-17 15.43.34
Op zaterdag werd in Deventer de interclub wedstrijd van Sportief Oost verreden.Hier deden Iris Jansen, Thomas Hoogers, Quinty Vos, Siemen Visser, Zoë Tiemens en Daniel ten Cate aan mee. Helaas was Lot Groen niet aanwezig. De rijders hebben hard gestreden op het zware ijs in Deventer. Thomas en Zoë haalden beiden een zilveren medaille in het persoonlijke klassement. Demi Bartelds deed namens DNIJ mee voor DSO uit Epe in de categorie Jongens pupillen B en haalde hier een mooie 4e plaats. Quinty en Iris werden beide 5e in hun categorie en Siemen behaalde de 7e plaats bij de Jongens pupillen A. Door deze mooie scores hebben ze ondanks het missen van een rijder toch een 7e plaats behaald.
Op deze site kunt u hier de foto’s van bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *