ARNO TELLEGEN HOOGST PRESTERENDE DNIJer BIJ KARDINGEBOKAAL

De Kardingebokaal in Groningen iseen wedstrijd voor gewestelijke ploegen van Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel en Gelderland. 12 DNIJ-ers gaven acte de presence bij dit toernooi, verdeeld over de teams van Gelderland en Overijssel.
Arno Tellegen haalde de hoogste plaats; een zilveren medaille op de 700 meter bij de pupillen. In het klassement miste hij het podium net: 4e. Dat bleef ook de enige medaille voor DNIJ. Bij de meisjes pupillen waren er 4 deelnemers van DNIJ. Famke Minnee werd 5e in het klassement, Savannah Brandes 9e, Zoƫ Tiemens 13e en Iris van Beek 19e. Bij de dames C junioren haalde Elisa Dul de 6e plaats, Betty Bosma werd 8e. Sven Tellegen werd 5e bij de jongens junioren C. Bij de meisjes B junioren haalde Iris Willemsen het klassement niet door een diskwalificatie. Hetzelfde overkwam Sabien Wijsman. Na en vijfde plaats op de 500 meter leverde de 1000 meter een diskwalificatie op. Peter Toorneman werd bij de jongens B 9e en ging met een nieuw PR op de 1500 meter in 2.06.33 huiswaarts.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *