LISA VAN EEK 2e BIJ INTERNATIONAAL TOERNOOI IN DEVENTER

SAM_2775
Vrijdag en zaterdag werd in Deventer het internationaal schaatstoernooi Paul Schoemaker Memorial verreden. C, B en A junioren uit o.a. Denemarken, Polen en Wit Rusland kwamen aan de start en Nederlanders in gewestelijke ploegen.
DNIJ-ers traden op in het team Overijssel of het team Gelderland. Uiteindelijk werd team Friesland winnaar. Van DNIJ deed Lisa van Eek het het sterkst. Bij de meisjes A junioren werd zij tweede in het eindklassement. Iris Jansen werd bij de mkiesjes C junioren 9e. Caludia Nieuwenhuis 8e bij de meisjes B. Bij de jongens C junioren haalde Thomas Hoogers geen eindklassement vanwege een val. Mika van Essen werd 7e. Bij de jongens B junioren reed Evert Scholten sterk. Op de 1000 meter red hij een nieuw PR in 1.26.29. In het eindklassement werd hij 8e.
Alle uitslagen zijn te vinden op de site www.knsboost.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *