C2-ERS VAN DNIJ STERK IN ENSCHEDE

In Enschede werd zondagavond de zesde wedstrijd in de marathoncompetitie Noord Oost verreden.
Bij de C1 haalde Pieter van Kruistum 1 punt met een 30e plaats. Bij de C2 kwam er vuurwerk van Dnij-ers. In het klassement van de premiesprints werd Dik van Zoest 2e en hij bekroonde zijn goede rijden met een vijfde plaats in de eindsprint. Vlak achter hem nog een DNIJ-er: Frank Mennink werd zesde. Rene den Besten haalde de 18e plaats en voor Thijs Kolkman was er ook 1 punt met een 30e stek.
Bij de MASTERS 2 alleen Henk Veneman van DNIJ aan de start. Zijn eindklassering leverde 1 punt op: 30e. Marc den Besten sloot bij de MASTERS 1 de avond af met in de finale 2 rondjes 29 die hem een 19e plaats en 12 punten op leverden.

alle uitslagen en klassementen van de Noord-Oostcompetitie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *