DNIJ-LEDEN OP KERSTSPRINTTOERNOOI IN THIALF. SVEN TELLEGEN 39.88 op de 500!!


Direct na de afloop van het OKT op Tweede Kerstdag werd in Heerenveen het kerstsprinttoernooi gehouden. georganiseerd door de STG Rutten. Een wedstrijd voor A en B junioren. Er was ook deelnamen van DNIJ-ers in een gecombineerd team met Lochem. Evert Scholten, Lisa van Eek deden mee onder leiding van Poul Veen. En Betty Bosma en Sven Tellegen reden onder de vleugels van Elvira Salet van de Gelderse selectie.
Op schaatsen.nl een video impressie met in beeld Evert Scholten in DNIJ jack, Lisa van Eek, en sprekend: Betty Bosma en Stephanie Bunte en Eline Veen van Lochem met hun coach Poul Veen.

Evert reed 2 x pr op 100 en 300 maar kwam op de 500 helaas ten val. betty Bosma en Lisa van Eeek werden 5 en 6 op de 500 m 42.65 en 42.66. Voor Betty een PR en Sven Tellegen (jun C) reed een fantastisch PR op de 500 door voor het eerst onder 40 te duiken in 39.88!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *