DNIJ-ers IN DE FLEVOBOKAAL

Op de 3 km lange kunstijsbaan Flevonice in Biddinghuizen werd dinsdagavond de eerste van een serie van 3 schaatsmarathons om de Flevobokaal afgewerkt. De wedstrijd was ingedeeld in 3 klassen: Masters 60+, Masters 50+ en Masters 40+.
Bij de masters 60+ kon Henk Veneman goed mee in het peloton en in de eindsprint van het peloton werd hij 13e. Bij 50+ geen DNIJ-ers aan de start en bij de 40+ stonden Diederik Hol en Mark den Besten aan de start. Diederik Hol moest het na 8 van de 18 ronden voor gezien houden. Marc den Besten bleef tot in de finale in het peloton en eindigde na 18 ronden van 3 ikm op een 35e plaats.
Alle uitslagen zijn na te lezen via de link:
http://www.schaatsen.nl/topsport-marathon/evenementen/90734

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *