5 x DNIJ OP HET PODIUM BIJ GK SPRINT


Op de kunstijsbaan in Deventer werden zaterdagavond de gewestelijke kampioenschappen sprint verreden. Voor DNIJ-leden leverde dat vijf keer een podiumplek op. Bij de meisjes junioren C stond Elisa Dul met een gouden medaille en een nieuw baanrecord jun C (42.2 op de 500) op de hoogste plek. Betty Bosma leverde op de 500 meter nog flink partij maar op de 1000 meter was Elisa echt de sterkste. Zilver voor Betty Bosma. Bij de jongens jun C haalde Sven Tellegen de zilveren medaillle. Bij de junioren B meisjes opnieuw 2 DNIJ-ers op het podium. Iris Willemsen met brons en Sanne in’t Hof kreeg de gouden plak omgehangen.
Bij de jingens jun C werd Mika van Essen 11e. Thomas Hoogers reed een goede en een redelijke 500 m, maar niet genoeg voor de beste 12 in het eindklassement. Bij de jongens B maakte Peter Toorneman 2 valse starts en kon het klassement vergeten. Bij de jongens A werd Richasrd Uenk 4e. En de de senioren mannen werd Sander Bolink 7e.
Alle uitslagen zijn te lezen op www.knsboost.nl
Op de 3 foto┬┤s alle medaillewinnaars.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *