ODMK: TALITA VAN HARTSKAMP 5e; MARC DEN BESTEN 10e


Zaterdagavond werd in Deventer gestreden om de open Deventer marathontitel. Er waren wedstrijden voor licentiehouders en niet – licentiehouders. Bij de niet licentiehouders werd oud DNIJ lid Vincent Bakker 6e. De dames en heren licentiehouders gingen gezamenlijk van start. De dames voor 40 ronden en de heren voor 60 ronden. Bij de dames klasseerde Talita van Hartskamp zich als 6e. Bij de licentiehouders werd het en hele snelle wedstrijd bij de heren. Een eenling en later een kopgroep dubbleden het peloton. Daarbij helaas geen DNIJ-ers. Marc den Besten werd hier 10e, Dirk van Zoest 11e, Frank Mennink 13e en Rene den Besten 15e. Henk Veneman haalde de eindstreep niet.

2 Comments

  1. x | |

    het is odmk.nl niet omdk.nl

  2. Dirk van Zoest | |

    Dank je. Ik heb het aangepast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *