MIKA VAN ESSEN UITGENODIGD VOOR BAANSELECTIE. ARNO TELLEGEN IN SELECTIE GELDERLAND


Ook dit jaar is er weer doorstroming vanuit onze club naar regionale schaatsselecties. Een volgende stap in de weg van jonge schaatsers om te proberen het hoogste niveau in Nederland, en dus ook van de wereld, te halen.
C junior Mika van Essen maakt vanaf het volgende schaatsselectie deel uit van de baanselectie Deventer van het Gewest Overijssel en zal onder leiding van selectietrainer Anton Sigger proberen de volgende stappen te zetten richting schaatstop. Mika maakte al deel uit van de talentengroep en we feliciteren hem met deze stap. Ook Arno Tellegen zat afgelopen seizoen al in de opleiding bij het Gewest Gelderland. En dat wordt met ingang van komend seizoen omgezet in een definitief lidmaatschap van de schaatsselectie van Gelderland. Ook Arno feliciteren we met deze volgende stap. Hij zal proberen onder leiding van Elvira Salet de top te halen.
Op de foto vlnr Mika en Arno

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *